Waarom zou je partner willen worden?

De partner – onze lakstempel op je website – wordt geassocieerd met innovatie, vernieuwing en onlineservices. Daarnaast geniet de partner nog een aantal concrete voordelen;

1. Je draagt een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). CC Proof is compleet digitaal. Geen brochures, geen papieren facturen en geen scooters. Wij streven naar duurzaam ondernemen dat goed is voor mens en milieu.

2. Indien de bezoeker van de website via de hyperlink naar CC Proof klikt, komt in het vervolg de volgende de tekst in beeld: “CC Proof i.s.m. de partner” (de naam van de partner).

3. De bezoeker van de website van de partner zal als hij cliënt wordt van CC Proof® voor altijd op zijn bewijsregistratie het lakzegel van CC Proof te zien krijgen met de tekst ‘i.s.m. de partner’ (de naam van de partner). Vooral dit laatste wordt zeer hoog gewaardeerd door reeds bestaande partners. CC Proof® legt een uniek verband tussen de naam van de partner en het geestelijk eigendom van cliënt en dat tot in lengte van dagen.

4. De website van de partner zal hoger gewaardeerd worden door haar bezoekers. Je biedt een breder perspectief aan, een makkelijke manier van registreren en een kans op exploitatie van de geregistreerde werken.

5. De partner ontvangt per cliënt, die een abonnement afsluit van € 75,- (per jaar), een kickback van 10%.

 


Ons groeiend aantal partners

Klimt02BNOLoesjeChadha & ChadhaBRight AdvocatenYoung StartupKubbenga Advocatuur: IT-contracten op maatWinterMedia BVVERSKracht Auteursrecht|Merkenrecht|Onrechtmatige daadTOPIQVERSAshton CloakSport & MediaThisisgatherMastenbroekInvestorReady