Partner-nieuws

18-11-2015 | Trending Servers is partner van CC Proof

Trending Servers

Trending Servers heeft ruim 10 jaar ervaring in managed hosting. Vanaf €1,- per maand heb je een webhostingspakket. Geoptimaliseerde servers voor wordpress, joomla site of webshop. Directadmin controlpanel inclusief automatische backups. Keuze uit meer dan 100 bekende website installaties met 1 klik te installeren. Ook leveren zij SSL certificaten voor een veilige website omgeving.

 

03-11-2015 | Domeinbalie.nl, partner van CC Proof

domeinbalie_logo_site_x1

Sinds 2002 is Domeinbalie.nl gespecialiseerd in het professioneel beheren van domeinnamen. Dat is belangrijk, want een merk is, vooral online, één van de meest waardevolle bezittingen van elke organisatie.

Het internet verandert in rap tempo. De domeinnamenbranche verandert mee. De afgelopen tijd zijn veel nieuwe extensies gelanceerd, zoals .online, .education en .amsterdam. Bekende extensies als .nl en .com blijven onverminderd populair. Aanbieders van domeinregistratie vallen over elkaar heen om de allerlaagste prijs aan te bieden, soms zelfs beneden de kostprijs. En dat gaat ten koste van de service.

Bij Domeinbalie.nl hebben ze altijd bewust gekozen voor de perfecte balans tussen scherpe tarieven èn goede service, met bijzondere aandacht voor organisaties die het belang van een goed georganiseerde domeinregistratie begrijpen. Dat is wat hen onderscheidt.

 

03-09-2015 | Rechtsfeit, partner van CC Proof

rechtsfeit

Rechtsfeit biedt een platform waar zowel consumenten als de (klein) zakelijke markt terecht kan met vragen over het recht.

Via een eenvoudig menu ben je binnen een paar klikken bij een antwoord, krijg je inzicht in de rechten en plichten en kun je in grote lijnen je positie binnen een rechtsbetrekking bepalen.

24-07-2015 | iBusiness Studio, partner van CC Proof

iBusiness Studio kleinWe are living in times of Change, Disruption, iDeas, Collaboration, Innovation.

Are YOU ready???
Some will impact us directly or indirectly YET as Arthur travels the globe he can see that people, businesses, communities, governmental departments are uniting together with Hope to build and or support the new, the next best thing.

“Hi my name is Arthur from www.iBusinessStudio.eu and it gives me a great pleasure
to collaborate with CC Proof. I have got the pleasure to think, talk, create, strategise and collaborate with people and businesses all around the world and there are times that we, they, come up with some brilliant innovative ideas YET the question is often asked “How do I protect my idea, before someone else?” I do not need to say more, as CC Proof the founder and team have developed an awesome concept that will support many of my clients.”

Want to share YOUR protected idea with the rest of the World? then please feel free to contact Arthur
@ www.iBusinessStudio.eu

01-06-2015 | Vitrapoint, partner van CC Proof

Vitrapoint

Al 15 jaar Vitrapoint voor hun relaties hèt betrouwbare, deskundige en inspirerende adres voor het verzorgen van (totaal) inrichtingsconcepten voor zowel projecten als particulieren, waarbij ze altijd de mens centraal stellen.

Dankzij een nauwkeurig geselecteerd scala aan ontwerpen, merken en partners zijn ze als geen ander in staat om samen met hun klanten altijd innovatieve, verrassende, inspirerende en, niet in de laatste plaats, duurzame oplossingen te creëren. De positieve uitwerking hiervan op welzijn, motivatie en gezondheid van de klanten is hun drijfveer!

19-05-2015 | Plastic Soup Foundation, partner van CC Proof

Plastic Soup

In onze oceanen en zeeën drijft steeds meer plastic afval en door verwering, zonlicht en golfslag valt dit plastic uit elkaar in kleine stukjes. Dit leidt tot ernstige verontreiniging. De oceanen beslaan 72% van het aardoppervlak en zijn onze voornaamste zuurstofleveranciers.

Doordat het plastic niet biologisch verteerd wordt verandert ons water in een wereldwijde soep van microplastics. Dieren zien dit plastic aan voor eten en dringt daarmee onze voedselketen binnen en kan daardoor onze gezondheid schaden. Plastic Soup Foundation (PSF) wil een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van de oceanen met plastics en voorkomen dat in de toekomst nog meer plastic in de zee terecht komt.

Het huidige systeem van productie en consumptie van plastics in niet duurzaam. PSF wil bijdragen dat er nieuwe systemen komen op basis van alternatieve grondstoffen en innovatieve processen en materialen.

CC Proof moedigt dit soort belangrijke initiatieven natuurlijk graag aan!

08-05-2015 | Keizer Culinair, partner CC Proof

Keizer Culinair2

Kookstudio Keizer Culinair, de grootste kookstudio van Nederland! Ze bieden uiteenlopende kookworkshops en kookcursussen op verschillende locaties in het land. Zowel bedrijven, particulieren en (kleine) groepen als individuen kunnen bij hun terecht. Ze staan voor écht eten met zoveel mogelijk pure biologische ingrediënten. Ondanks dat ze de grootste kookschool in Nederland zijn, maakt Keizer Culinair koken laagdrempelig en huiselijk. Mensen moeten zich echt thuis voelen bij hun.

Geniet bijvoorbeeld van een mooie wijn(spijs)proeverij, organiseer met hun een groot bedrijfsevenement, kijk uit naar een feestelijk diner of ga gezellig met wat bekenden naar hun onovertroffen kookworkshops.

06-05-2015 | Sport & Media, partner CC Proof

Sport & MediaAls fan van het verenigingsleven in Nederland is het de missie van Sport & Media om de commerciële positie van verenigingen te versterken. Een breed scala aan sponsoractiviteiten heeft tal van sportverenigingen geholpen de financiële huishouding te verbeteren en de uitstraling te professionaliseren.

Denken én doen, daar maakt Sport & Media het verschil. Goede plannen nog beter uitvoeren. Efficiënt, resultaatgericht en praktisch. Met de mentaliteit van een topsporter.

Ze hebben de tools, kennis én energie in huis om die professionaliseringsslag te realiseren.

06-05-2015 | GATHER, partner CC Proof

GATHER GATHER is de plek waar alles samenkomt. Een inspirerende winkel en veelbelovend podium voor vernieuwende lifestyle merken en nieuwsgierige consumenten. Waar je net zo makkelijk de laatste mode vindt als de nieuwste roman van Dimitri Verhulst.

GATHER is de brandstof voor innovatie. In alles wat we doen. Zo verleiden we jou door aanbod, inrichting en routing regelmatig te veranderen. Organiseren we speciale events en workshops.

GATHER. Een verfrissend eigentijds retailconcept waarin SAMEN centraal staat. Een avontuur dat je aangaat met elkaar. Elke dag weer. Ontmoeten, inspireren, delen en verbinden.

GATHER, build a new story, share a new store.

 

25-02-2015 | Dikhoff van Dongen Advocaten, partner CC Proof

Dickhoff van Dongen

Dikhoff Van Dongen Advocaten is een op de media- en entertainment branche gericht niche kantoor. De advocaten werken voor partijen in de creatieve sector, met name muziek, film, tv, theater en online media. Een wereld waarin zij al decennia verkeren en                                                                                       werkzaam zijn, al dan niet als advocaat.

De advocaten kennen de branches die zij bedienen van binnen uit. Met de advocaten Van Dongen, Bos en Dikhoff heeft het kantoor 20 jaar ervaring in strategisch en juridisch adviseren, procederen en contracteren. Zij hebben ruime kennis van het intellectuele eigendom, privacy, ICT recht en het ondernemingsrecht.

14-01-2015 | The Yes Men, partner van CC Proof

The Yes MenPeggy de Jonge en Joe Jay de Haas zijn de ‘Yes-minded’ experts bij The Yes Men. Zij focussen zich op de juridische aspecten van creativiteit en zijn daarom meer dan geschikt als partner van CC Proof.

Motto:
“Intuition and working from the heart are just as important as legal expertise.”

19-12-2014 | Stach NLP, partner van CC Proof

Stach NLP & Peter
Stach NLP verzorgt bedrijfstrainingen met het oog op persoonlijke ontwikkeling. Het zogenoemde NLP-Plan zorgt voor:
• Effectiever leren communiceren
• Beter keuzes maken
• Overtuigend presenteren
• Doelen bereiken

Peter van Bergen, trainer en coach bij NLP, was evenals mr. Alphons Geerlings jurylid bij het Present Your Startup evenement.
Peter heeft de start-ups getraind om overtuigend te kunnen presenteren tijdens het evenement. Gezien de succesvolle pitches heeft Peter zijn werk goed gedaan.

18-12-2014 | Buro Blanchard, partner van CC Proof

Buro Blanchard

Buro Blanchard verleent juridische en bedrijfseconomische ondersteuning aan bedrijven in de creatieve industrie. Buro Blanchard is opgezet door mr. Frans Blanchard, een autoriteit in de reclamewereld. Hij heeft veel ervaring op bedrijfseconomisch en juridisch gebied in de creatieve communicatie- en mediawereld.

De creatieve industrie groeit fors, maar staat tegelijkertijd ook onder druk als gevolg van crises en nieuwe technologische mogelijkheden. Kopiëren is eenvoudiger geworden. Daarom is het van belang om tijdig je werk vast te leggen bij CC Proof.

Buro Blanchard beschikt over een breed netwerk van specialisten met relevante kennis en ervaring, zodat op ieder gewenst moment hoog kwalitatieve steun en advies kan worden geboden.

02-12-2014 | CC Proof werkt samen met Ashton Cloak Juridisch Advies

Ashton Cloak Logo

Ashton Cloak, gevestigd in Utrecht, levert hoogwaardig juridisch advies op een manier die past bij deze tijd. Ze zijn transparant en streven, net als CC Proof, naar duurzaam ondernemen. Dit komt terug in hun gebruik van bestaande kantoorfaciliteiten. Wat ons aanspreekt is dan ook hun motto: ‘Onze kwaliteit zit in het advies, niet in het marmer’.

Ashton Cloak is gespecialiseerd op het gebied van Intellectueel Eigendom, het gezondheidsrecht, arbeidsrecht en consumentenrecht, maar ze richten zich ook op bijzondere groepen zoals: vrije beroepsbeoefenaars in de zorg en de creatieve sector. Voor starters hebben zij gereduceerde tarieven. Daarmee proberen ze starters tegemoet te komen. Door dit alles is Ashton Cloak een bedrijf wat veel raakvlakken vertoont met CC Proof. Daardoor is een samenwerking meer dan logisch.

31-10-2014 | SIERAAD Art Fair, partner van CC Proof

Sieraad art fair

Astrid Berens en Maarten Bodt begonnen 13 jaar geleden met een beurs voor professionele hedendaagse sieraadkunstenaars in een tennishal in Enschede. Nu vindt SIERAAD Art Fair plaats van 6 t/m 9 november 2014 in de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt georganiseerd door EMB&B Art Events. Daar aanwezig zijn 165 kunstenaars uit 28 landen die hun werk zelf aan de man willen brengen op hun eigen manier. Van eenvoudige tot zeer professionele presentaties.

CC Proof is een groot fan van culturele hotspots zoals dit evenement en raden de kunstenaars aan hun sieraden vast te leggen in onze database voordat ze hun ontwerpen presenteren aan het publiek. Zeker nu het SIERAAD en CC Proof partners zijn, dat kan je zien aan de lakzegel op hun website.

01-04.11.12 EMB&B Sieraad 2012-7845

15-09-2014 |CC Proof heet De Beer Attorneys welkom als CC Proof-partner uit Zuid-Afrika

De Beer Attorneys 2

Waar advies wordt gegeven over het intellectueel eigendomsrecht is vaak een link naar CC Proof te vinden, Zuid-Afrika is hier geen uitzondering op. Ook in India heeft CC Proof een partner, namelijk Chadha & Chadha; een groot advocatenkantoor met 65 advocaten in 5 verschillende landen. De Beer IE-Advocaten is gespecialiseerd in de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten met een uitgebreid netwerk van buitenlandse vertegenwoordigers.

08-09-2014 |StartFlex B.V., partner van CC Proof

StartFlex

StartFlex B.V. is een online platform en one-stop-shop voor zakelijke dienstverlening. Zij maken de markt van zakelijke dienstverlening transparanter, goedkoper en toegankelijker voor (startende) ondernemers. Door middel van vaste prijs-afspraken en een zelf opgezet netwerk van notarissen, fiscalisten en juristen maken zij dit mogelijk. Zo heeft StartFlex bijvoorbeeld meer dan 600 BV’s opgericht in 2013 mede wegens haar lage BV prijzen. StartFlex erkent het belang van goede IE-services en wilt deze graag aanbieden aan haar (startende) ondernemers.

17-07-2014 |PR-bureau L & DJ, partner van CC Proof

L&DJ

L&DJ PR is een PR-bureau voor innovatieve ICT, software, telecom en technologische bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid. L&DJ PR helpt organisaties zich in de markt te positioneren met een onderscheidende propositie. Het bureau zag in 1987 het levenslicht en heeft sindsdien expertise opgebouwd op het gebied van pr en content marketing in de ICT- en technologiebranche. Daarnaast heeft het bureau een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Het uitgebreide medianetwerk in de Benelux wordt gebruikt voor het genereren van de juiste publiciteit voor zijn klanten.

23-06-2014 |Present Your Startup, partner van CC Proof

Present Your Startup2

Present Your Startup aka Haarlemvalley is geïnspireerd door het TV programma van Dragons Den & Shark Tank, maar in een geheel nieuw en hip jasje gestoken.

Presentyourstartup.nl is een initiatief van Valerie Vallenduuk, advocaat-partner bij Vallenduuk Advocaten die zich de vraag stelde: Waar heb je als beginnend ondernemer – naast een investering in geld – behoefte aan?
Een degelijke structurering en advies over de bedrijfsvorm; een notaris dus.
Goede algemene voorwaarden, raamovereenkomsten en juridisch advies; een advocaat dus.
Boekhouding en een jaarrekening. Eventueel nog fiscaal advies; een accountant en belastingadviseur.
Een netwerk met computers die het altijd doen; een systeembeheerder dus.
Online marketing advies, grote kans dat je idee ook online gepromoot moet worden.

Of toch gewoon die gewilde investeerder…

30-05-2014 | Kubbenga Advocatuur, partner van CC Proof

Kubbenga3
Kubbenga

Kubbenga Advocatuur is een niche kantoor gericht op de rechtsgebieden IT en intellectuele eigendomsrechten, in het bijzonder auteursrecht, handelsnaamrecht, merkenrecht en domeinnaamrecht.

Eveline Kubbenga is gespecialiseerd in ICT- en internetrecht, waaronder het auteurs-, merken-, databank- en handelsnaamrecht. Als expert geeft Kubbenga regelmatig haar mening op Netkwesties, een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen

16-05-2014 | CC Proof werkt samen met Ondernemersvereniging ‘De 9 Straatjes’

De 9 Straatjes

De 9 straatjes is de verzamelnaam voor 9 winkelstraten in de monumentale Amsterdamse grachtengordel. De ondernemers in dit gebied hebben de handen ineen geslagen en de ondernemersvereniging ‘De 9 Straatjes’ opgericht.

Schilderachtige winkelstraatjes
9 schilderachtige winkelstraatjes in de Amsterdamse grachtengordel. In het hart van Unesco’s Werelderfgoed, net achter het Paleis op de Dam tussen Raadhuisstraat en Leidsegracht.

In deze straatjes voeren handel, ambacht en cultuur vanouds de boventoon en 400 jaar later bruist het in dit wijkje vol monumentale winkelpandjes nog altijd van leven.

Tussen Singel, Heren-, Keizers- en de Prinsengracht vind je de mooiste spullen, de hipste winkels en de meest bijzondere horeca. Maar ook: een prachtig inkijkje in de eeuwenoude architectuur van de Amsterdamse grachtengordel.

5376056a893c7_De 9straatjes map

14-04-2014 | Taxgate, partner van CC Proof

logotaxgateeenhoorns320
Taxgate is een professionele organisatie, gespecialiseerd op het gebied van fiscale en juridische structureringen, het oprichten van bedrijven en adviseren. Ze bedienen een breed scala van klanten, bestaande uit (particuliere) middelgrote en kleine bedrijven, maar ook individuen.

Taxgate is opgericht door C.Cicek MSc LL.M., nadat hij ongeveer 9 jaar gewerkt heeft bij Deloitte, RSM NL en Ernst & Young. Hun kantoor ligt in het centrum van Amsterdam aan de Herengracht (nr. 209) in een monumentaal pand uit 1916 genaamd “De Hoop”.

Bij Taxgate werken mensen met een uitstekende universitaire opleiding en er wordt veel aandacht besteed aan educatie en het volgen van de veranderingen in wet- en regelgeving. Hun diensten komen overeen met de hoge kwaliteit van de grote internationale (“Big 4”) ondernemingen, maar tegen aanzienlijk lagere kosten. Ze zijn toegewijd aan hun cliënten en willen ze goed leren kennen, waardoor Taxgate een grote toegevoegde waarde is voor cliënten en blijk geven van hun ondernemerschap, creativiteit en betrokkenheid.

15-05-2014 | Senel & Co., partner van CC Proof

Senel & Co3
Senel & Co. Is een familiebedrijf en een handelsonderneming, gevestigd in Amsterdam. Hun partners zijn zuivelproducenten en -verwerkers, instellingen, importeurs en distributeurs en bevinden zich verdeeld over de hele wereld.

Sinds de oprichting heeft Senel & Co. zich ontwikkeld tot een handelspartner op het gebied van eten en drinken en werkt in 4 continenten.

De zuivelfabrieken waar zij mee samenwerken zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Dit betekent dat hun klanten kunnen rekenen op producten die voldoen aan de wettelijke eisen en hun eigen eisen.

De voortdurend veranderende mondiale vraag van de markt vergt van bedrijven om de juiste in- en verkoopbeslissingen te nemen. Dit vereist een solide partner en het krijgen van betrouwbare oplossingen. Senel & Co. voldoet aan je behoeften met actuele marktinformatie en nuchtere adviezen.

14-03-2014 | The Trademark Lawyer Magazine, partner van CC Proof

The-Trademark-Lawyer-Logo_new

The Trademark Lawyer Magazine is gevestigd in Londen. The Trademark Lawyer Magazine begeleidt en geeft voorlichting aan professionals door het verspreiden en uitbreiden van kennis, wereldwijd. Het blad bevat artikelen, geschreven door mensen die aan de top staan van hun vakgebied. Deze stukken bevatten niet alleen feiten, maar ook analyses en advies. Belangrijke beslissingen worden onderzocht in case studies en actuele onderwerpen worden besproken. Je kan The Trademark Lawyer Magazine lezen via de geprinte versie of op de website.

14-01-2014 | Chadha & Chadha IP, partner van CC Proof, werkzaam in India

Chadha & Chadha IP

CC Proof is nu ook werkzaam in India (1,2 miljard inwoners!), omdat Chadha & Chadha IP en CC Proof samenwerken. Chadha & Chadha IP is juridisch gespecialiseerd op het gebied van Intellectueel Eigendom met hun hoofdkantoor in New Delhi en heeft kantoren in Gurgaon, Mumbai, Pune and Cochin. De geschiedenis van dit bedrijf gaat terug tot 1967 en behoort nu tot de meest prominente IP-bedrijven van India voor meer dan 40 jaar.

Het kantoor levert hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van intellectueel eigendom en CC Proof is er dan ook trots op om Chadha & Chadha IP partner te mogen noemen.

vlag_India

 

16-05-2014 | The 1nspiring Company, partner van CC Proof

11nspiring
The 1nspiring Company is een creative consultancy met de focus op content en co-creatie. Het bedrijf maakt infographics, presentaties, video en animatie en ondersteunt de bedrijven in business development.