Communicatie in hartje Leeuwarden, in prachtige Rabo Koepel

Op uitnodiging van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) heeft CC Proof in Leeuwarden voor 25 studenten communicatie een gastcollege gegeven over het intellectueel eigendomsrecht. Het gastcollege vond plaats in de prachtige Koepel van de Rabobank Leeuwarden en is onderdeel van een ondernemerssessie, speciaal georganiseerd voor studenten van de bacheloropleiding Communicatie.

Over communicatie gesproken met deze koepel communiceert de Rabobank transparantie en design in een prachtige plek met uitzicht boven de stad.

CC Proof wordt steeds vaker benaderd voor het geven van gastcolleges. Omdat wij veel vragen krijgen van studenten over de bescherming van hun creaties , reizen we samen met de Merkplaats graag het land door. Onder de naam ‘’talks with’’ worden de gastcolleges gegeven. De naam is gekozen, omdat wij graag horen wat de studenten al weten en waar zij in hun opleiding tegenaan lopen.

De ondernemerssessie is een initiatief van ondernemer Marcellus de Graaf, Visser & De Graef en Ritsko van Vliet.

IMG-20171120-WA0000

In de prachtige Koepel van de Rabobank Leeuwarden, het voormalige pand van Friesland Bank, spraken mr. Alphons Geerlings en Somayeh Yosefie met de studenten over onder andere het merkenrecht en auteursrecht.