UvA Startup HurryQ wint Demo Day, powered by CC Proof & de Merkplaats

Donderdag 2 februari was het zover; de 8 startup finalisten van de Universiteit van Amsterdam deden hun pitch in de TQ in hartje Amsterdam. Van de startup finalisten HurryQ, Have a Seat, Zazu, Interclass, Pasteis, Fave-it, FietsKRT en NATR was HurryQ de uiteindelijke winnaar van de Demo Day 2017.

De Demo Day is onderdeel van de nieuwe Entrepreneurship Minor van de Universiteit van Amsterdam waarbij de studenten een startup beginnen en deze via het Startup and Running platform uitrollen. CC Proof en de Merkplaats zullen twee keer per jaar een ‘Talks with…’ gastcollege verzorgen voor die studenten. Daarbij ontvangt de winnaar van de Demo Day pitch finale € 1.000,- aan IE advies van de Merkplaats en de top 8 een jaarabonnement op CC Proof.

Logo hurryq

HurryQ, digitaal in de rij staan,
Ken jij de lange rijen voor bijvoorbeeld het Anne Frank Huis of het Van Gogh Museum? De HurryQ app zal deze rijen doen verdwijnen. Namelijk door een digitale wachtrij waardoor je tijd hebt om andere dingen te doen. HurryQ geeft jou vervolgens tips over wat je met deze gewonnen tijd in de buurt kan ondernemen. Ook vanuit de overheid wordt er enthousiast gereageerd omdat hier sprake is van een crowd management tool.