‘Talks with…’: van startups in de Rabobank Haarlem tot studenten in de kroeg in Groningen

In de strijd tussen de vele startups van Haarlemvalley, zijn er nog 22 startups over. Deze 22 startups zitten nu in de ‘Prepare your Startup Academy’ waarin zij worden klaargestoomd om hun idee met succes in praktijk te brengen. Een lezing over het intellectuele eigendomsrecht door mr. Alphons Geerlings en Sam van den Berg kan natuurlijk niet ontbreken in deze Startup Academy.

youtube

Change Making Media (inmiddels ook CC Proof-gebruiker) heeft de eerste dag van de ‘Prepare your Startup Academy’ vastgelegd en heeft er een mooi filmpje van gemaakt. Klik op de afbeelding hiernaast om deze te bekijken.

Benieuwd naar de genomineerde Startups? Klik hier!

Kroegcollege voor de studenten van het S.G.O.R.

Afbeelding van S.G.O.R.De ‘Talks with Students’ met S.G.O.R. (Studentengenootschap voor Onderneming en Recht) vond plaats in de kelder van de Dog’s Bollocks te Groningen. Het was de eerste keer dat we met een biertje in de hand konden presenteren. Hopelijk niet de laatste: de setting zorgde voor een losse sfeer met veel interactie.

De interesse was groot: vanuit de Universiteit krijg je als student weinig mee over hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Gelukkig is de Merkplaats met ruim 15 jaar ervaring binnen het IE-recht bereid haar praktijkervaring te delen in de ‘Talks with Students’.

Ook interesse in een ‘Talks with…’? Neem contact op via info@ccproof.nl.