ARTzaanstad 2016 | CC Proof als sponsor

20, 21 en 22 mei aanstaande zal voor de vijfde keer ARTzaanstad plaatsvinden op het Zaanse Hembrugterrein. 150 Geselecteerde Nederlandse kunstenaars en ontwerpers zullen hun werk tentoonstellen. Uniek aan ARTzaanstad is dat alle werken direct gekocht of gehuurd kunnen worden. CC Proof sponsort stimulerende initiatieven als deze maar al te graag.poster2

Lustrumeditie

Tijdens deze vijfde editie van ARTzaanstad zullen er diverse extra’s te zien en te beleven zijn. Zo is er een verloting waarbij de deelnemers kans maken op een originele live tekening van toonaangevend kunstenaar Sam Drukker en worden er in de filmzaal doorlopend bijzondere voorstellingen getoond, begeleid door presentaties van verschillende kunstenaars. Daarnaast is er plaats voor experimenten, nieuwe inzichten en denkbeelden in de ruimte van het Backfire Satellite Event, waar maatschappelijke en conceptuele kunst zal worden getoond.


Marianne van Heeswijk delftblauwe vrouw


CC Proof cliënt? Ontvang gratis toegang!

De eerste 20 CC Proof cliënten die reageren ontvangen per post een toegangskaartje voor het evenement toegestuurd. Reageren kan via info@ccproof.nl.

ARTzaanstad 2016 is van vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei van 12:00 tot 19:00 uur geopend. De entreeprijs bedraagt in de online voorverkoop € 7,50 en € 10,- aan de kassa. De officiële, feestelijke opening is vrijdag 20 mei om 17:00 uur.

Het monumental Hembrug terrein © Bastiaan Woudt

The historic Hembrug grounds
© Bastiaan Woudt
ARTzaanstad footer