Marjoleine Tel lanceert haar roman ‘Campinggeluk’

‘Met een wc-rol onder je arm héél geheimzinnig naar het toilet! Creperen op zo’n campingmatje! Elke dag laffe macaroniprut of vette friet!’ Die meiden zouden zich verbazen als ze langskwamen. Linda had haar eigen wc, sliep tussen de sexy zijden lakens en kookte bijna als thuis in het kleine, compleet ingerichte keukentje…

Bijna elke Nederlander heeft iets met of tegen kamperen. ‘Campinggeluk’ is de allereerste roman die vertelt over het échte, hartverwarmend Hollandse campingleven. Het feel-good verhaal, boordevol humor en romantiek, biedt zowel heerlijke herkenning als een inkijkje in onze campingcultuur.

Op zoek tussen zeskamp en bingo
Fervent hotelgast Linda belandt noodgedwongen voor twee weken in de stacaravan naast Wendy, een overtuigd kampeerder. Tussen zeskamp, bingo en Tupperware-party raken hun levens steeds intenser verweven in hun vurige zoektocht naar campinggeluk. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: de campingdirecteur die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

In bijzonder vrolijke vormgeving
Campinggeluk is een heerlijk (zin-in-) vakantieboek voor alle 20+ vrouwen en hun meelezende mannen (van basic tentkampeerders tot glampingfans), in een vrolijke vormgeving die de lezers door het complete recreatieprogramma en campingreglement voert van camping De Zandrand in Vlisteren.

CC Proof
Marjoleine Tel heeft haar boek gelanceerd, na ruim een jaar schrijven. Ze heeft haar werk vastgelegd bij CC Proof, voordat ze ermee de markt op is gegaan. Wij wensen Marjoleine heel veel succes met het mooie boek.