CC Proof & de Merkplaats “Talks with students”

De Merkplaats was afgelopen dinsdag op bezoek bij Nyenrode New Business School aan de Keizersgracht in Amsterdam. De jonge ondernemers van de Business University kregen een gastcollege over het intellectuele eigendomsrecht in de praktijk.

Na het Grafische Lyceum Rotterdam en InHolland hadden nu ook de studenten van Nyenrode Business University behoefte aan een update over het intellectuele eigendom. Niet alleen voor de creatieve studenten is het belangrijk om zich bewust te zijn van de verschillende IE-rechten, ook de toekomstige ondernemers zullen veel te maken krijgen met dit onderwerp. Zo werden er al vragen gesteld als: “In hoeverre kan ik mijn businessplan beschermen?” en “Een vriend heeft voor ons een logo ontworpen, hebben wij nu zeggenschap over het logo?”.

“A very practical workshop on intellectual property right was held by the team from CC Proof. Our nascent entrepreneurs found it an eye-opening experience.” – Randy Bootland, Coach Nyenrode New Business School Incubator

Ben jij opzoek naar een partij die een creatief gastcollege kan geven over het intellectuele eigendomsrecht? Stuur dan een mail naar info@ccproof.nl.